30% meer deals met dezelfde sales?

In één jaar tijd een sterk en solide sales fundament

Sales enablement 2
MicrosoftTeams-image (1)

"Dé strategie voor het behalen van duurzame resultaten"

- Patrick Riemers, eigenaar Presult

Een digitale accountmanager die 24/7 voor je (door)werkt

Sales enablement voorziet je salesteam van al het benodigde materiaal om meer deals te sluiten. Dit omvat tooling, content strategieën, templates, automatiseringsoplossingen en data- integraties.

 

Alles voor een succesvolle digitale salesorganisatie:

  • Gericht deals sluiten door betere kennis over je klant;
  • Efficiënter verkopen dankzij een mix van persoonlijk en geautomatiseerd klantcontact;
  • Volledige grip op je organisatie en het verkoopproces.
Miranda 3
Rademaker-1

Dankzij de gestructureerde aanpak van Presult is de zichtbaarheid onder onze doelgroep aanzienlijk toegenomen. We zien Presult echt als verlengstuk van onze organisatie, in het bijzonder onze accountmanagers.”

- Ronald Hoiting

Wij regelen alles

Met een team van experts zorgt Presult ervoor dat in één jaar tijd alles op het gebied van sales en marketing optimaal is geregeld. Zo leggen we een solide basis waar je als ondernemer op kunt bouwen.

Welke aanpak het meeste rendement oplevert, verschilt per bedrijf. We leveren maatwerk, waarbij de focus onder andere ligt op:

Digitale sales strategie

Een sterke digitale sales strategie is cruciaal voor B2B bedrijven met ambitie. In ons sales enablement traject ontwikkelen we effectieve strategieën die passen bij de behoeften en doelen van onze klanten. Deze digitale sales strategieën vormen het fundament voor digitale groei.

Presult creëert en implementeert al jaren succesvolle digitale strategieën voor het MKB bij bedrijven in onder andere de IT-, software- en maakindustrie. 

Sales processen optimaliseren

In het sales enablement traject optimaliseren we sales processen door middel van geautomatiseerde tools en processen. Hierdoor wordt het sales proces gestroomlijnd en worden verkoopkansen beter benut.

Websites

In de B2B vindt 60% van het verkooproces online plaats. Een goed ontwikkelde B2B-website is van groot belang voor digitale sales. Het biedt een ideaal platform om potentiële klanten te informeren en converteren, onder andere met webshop functies.

CRM-implementatie

Een goed CRM-platform beschikt over functionaliteiten die zorgen voor een optimale afstemming tussen marketing, sales en service. Het biedt alle elementen die bijdragen aan optimale inrichting van salesprocessen. Bij Presult geloven we in de uitgebreide mogelijkheden die HubSpot hierin biedt. Als gecertificeerd HubSpot partner hebben we de resultaten van HubSpot-implementatie al bij diverse B2B bedrijven mogen aanschouwen.

Brochures

Digitale brochures vormen een perfecte mogelijkheid om klanten op een aantrekkelijke manier te informeren over producten en diensten en dragen bij aan het verhogen van verkoopkansen. Brochures worden altijd opgemaakt volgens de uniforme bedrijfsuitstraling die tijdens het sales enablement traject is opgezet.

Rapportages

Sales rapportages geven inzicht in de prestaties van het sales team en de effectiviteit van de verkoopkanalen. Rapportage vormt de basis van het zo efficiënt mogelijk optimaliseren van het rendement van marketing & sales. Voor een zo compleet mogelijk beeld combineren we verschillende bronnen, zoals website, CRM en advertenties.

Gestandaardiseerde sales e-mails

Gestandaardiseerde e-mails besparen je sales team veel tijd en bieden consistentie in de communicatie met (mogelijke) klanten. Deze e-mails zijn onderdeel van onze sales enablement aanpak. Een professionele uitstraling en uniformiteit in uitingen zijn in deze aanpak essentieel.

Bedrijfsherkenningssoftware

Bedrijfsherkenningssoftware helpt om potentiële klanten te identificeren. Met hierop gerichte marketing- en salesacties worden sales resources efficiënter ingezet en de conversieratio verhoogd.

Ons verhaal

Benieuwd naar wie we zijn en wat we doen?